Përfshihuni në MagicPods-Windows

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMagicPods-Windows po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

324

Vargje

58

Gjuhë

26,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për MagicPods-Windows përmban aktualisht 324 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 26,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e MagicPods-Windows, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti