Përfshihuni në MagicPods-Windows

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMagicPods-Windows po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

345

Vargje

60

Gjuhë

24,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për MagicPods-Windows përmban aktualisht 345 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 24,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e MagicPods-Windows, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në MagicPods-Windows